Profil POLISH MARBLE

Polish Marble – Mengilapkan – Membaikikan – Memulihkan

Polish Marble ditubuhkan sejak tahun 1997. Kami pakar dalam menggilap dan mengekalkan perkhidmatan kelereng, jubin, parket terrazzo dan sebagainya. Perkhidmatan kami merangkumi seluruh Malaysia tidak kira rumah atau luaran; rumah dan pusat membeli-belah atau bunga luar dan teras kereta.Kita mempunyai dekat dua puluh tahun pengalaman dalam pembaikan marmar dan granit, pemulihan dan penyelenggaraan. kami memahami betapa kritikalnya untuk merawat permukaan batu semula jadi untuk memastikan persembahan dan ketahanan yang baik. Kami menjalankan syarikat kami dengan prinsip-prinsip perniagaan dan etika kerja di akar setiap rakan kami.

Perkhidmatan Membaikikan Lantai

POLISH MARBLE faham dengan kepentingan gambaran pertama untuk rumah, hotel atau tempat perniagaan anda kepada penlanggan- pelanggan yang melawat ke tempat anda. Lantai biasanya yang lebih susah untuk menjaga, mungkin bercalar atau rosak apabila meminda barang. Untuk memberikan pelanggan imej yang positif, anda perlu menjaga lantai-lantai dengan hati-hati.

Dengan masa berlalu, lantai mudah bercalar, rosak atau pun mempunyai kotoran yang susah untuk dibersihkan. Dengan perkhidmatan yang profesional POLISH MARBLE, kita boleh memulih, mengurangkan kotoran yang degil. Kita mepunyai teknologi dan cara yang sesuai untuk menyelesaikan masalah lantai anda dengan berkesan dan cepat.

POLISH MARBLE biasa dengan membersih atau memulihkan lantai lantai yang berbeza, kita yakin bahawa sistem memulih kita dapat memberikan hasil yang terbaik dalan kos yang rendah.

Dengan lantai yang bersih, pelanggan kita berasa bangga untuk membawa pelanggan dia melawati tempat kerja dia.

Jangan risau, tidak kita betapa besar atau kecil tempat lantai yang hendak dipulih, dibersih atau digilap. Kita tetap akan memberi perkhidmatan yang teliti dan terbaik.